Destin? Nu, mersi

Atunci era bine. Acum este si mai bine. Mereu va fi bine. De ce? Pentru ca asta este singurul lucru pe care il poti face. Sa speri. Nu, eu nu cred in destin, asa ca , orice lucru care ni se intampla, orice bucurie, tristete sau suparare, ne-o facem cu mana noastra.

Viitorul e incert, asta e sigur (ce paradox). Asta pentru ca intentiile noastre se pot schimba. Azi iti doresti un lucru, iar peste ceva timp o sa te razgandesti. Asa sunt unii oameni – printre care ma numar si eu – sunt nascuti sa fie indecisi in fiecare lucru pe care il fac. Desi o sa para ca ma contrazic singura, viitorul ni-l facem cu mana noastra. Noi vom fi cei care vor da un intreviu pentru o slujba, noi vom fi cei care iau decizii importante si noi vom fi cei care vor suporta consecintele in urma acelor decizii.

Mereu voi merge pe principiul, traieste clipa. Niciodata nu vei putea da timpul inapoi sa o retraiesti si nu vei putea schimba ceea ce ai facut. Da, poti repara o greseala, intr-o oarecare masura, insa nu o poti sterge pur si simplu din viata ta. Asa ca, traieste momentul, e unic, e al tau si nimeni nu ti-l poate lua.

Sah mat. C.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s