Azi e despre ea!

La multi ani doamnelor, mamelor, prietenelor, domnisoarelor! Prin voi stralucesc cele mai mari bijuterii ale lumii. Voi sunteti baza acestei lumi. Dupa cum prea bine stiti, azi este 8 martie, primavara, frumos afara (mai putin) , dar important este ca ziua de azi e despre voi. De fapt, toate zilele sunt despre voi.

Femeia a fost, este si va fi baza intregii societati. Prin puterea ei de convingere (nu poti spune ca ai zis vreodata “nu” atunci cand te-a trimis mama ta la magazin), prin modul ei de intelegere (intotdeauna gasesti intelegere la o mama/sotie/sora/prietena) si prin simplu fapt ca ea exista. O femeie este pur si simplu viata.

Asa ca, du-te si imbratiseaza-ti mama si spune-i cat de mult o iubesti. Du-te si arata-i ca ea inseamna totul pentru tine si multumeste-i pentru tot ce a facut. Pentru ca, trebuie sa recunosti, fara ea nu ai fi ajuns azi unde esti sau ceea ce esti. Ia-ti sotia de mana, priveste-o in ochi si multumeste-i ca este alaturi de tine. Spune-i surorii tale ca este cea mai frumoasa fata de pe pamant. Toate astea, sunt lucruri simple, dar cu o semnificatie atat de mare incat ea va fi extrem de fericita. Ea se va simti iubita si te va imbratisa cu toata puterea ei.

 Eu, cum sunt mai lenesa, am ales sa imi petrec ziua cu o carte (Ce ne spunem cand nu ne vorbim-Chris Simion), ciocolata (cu menta), pisica mea (Jimmy) si un ceai bun cu lamaie si ghimbir. Poate o sa ma uit si la vreun film (de groaza, le ador) daca gasesc unul bun.

La multi ani Diana!

Pentru ca azi e despre ea!

C.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s